Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Karakterfotók: Mária Terézia 2. évad

2019. április 28. - kis_kiraly

Megjöttek Mária Terézia 2. évadából az első karakterfotók. Továbbra sem lehet tudni, hogy a magyar részvétel milyen mértékű lesz. Érdeklődésemre a csehek egy bíztató email-t küldtek, hogy a magyaroknak is lenne lehetőségük csatlakozni. Az eddigi sajtóanyagok viszont arra utalnak, hogy - ha lesz is - kevesebb magyar közremüködés várható. Legalábbis a magyar színészek nevei nem szerepelnek a különböző  sajtónyilakozatokban. (osztrák, cseh)

A minisorozat ott folytatódik, ahol az első évad abba maradt. Mária Terézia koronázása után kitör az osztrák örökösödési háború: a porosz király elfoglalja Sziléziát és az uralkodónő a brutalitásáról híres Franz von der Trenck bárót bízza meg, hogy csapataival szálljon szembe velük.

Szereplők nagyrészt visszatérnek, viszont Mária Teréziát ezúttal egy másik színésznő, Stefanie Reinsperger fogja alakítani. A forgatás májusban kezdődik, a második évad premierje - legalábbis a szomszédainknál - idén karácsonykor várható újabb két résszel.

A tovább után három darab kép az új főszereplőről.

tumblr_pq1x34tktr1womd68o1_540.png

tumblr_pq5ywwyaab1womd68o1_540.png

tumblr_pq1vztgcpg1womd68o2_r1_640.jpg

Képek forrása: https://mariatheresiatv.tumblr.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr5614792056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása