Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Csengetett, Mylord? közönségtalálkozó

2018. szeptember 27. - kis_kiraly

Nemrégen tartották meg Csengetett, Mylord? közönségtalálkozót, amit közösségi felajánlásokból finanszíroztak és a szinkronszínészek mellett a sorozat jópár színészét is sikerült Budapestre csábítani. Itt volt többek között Michael Knowles (Teddy Meldrum), Catherine Rabett (Cissy Meldrum), Susie Brann (Poppy Meldrum),  Jeffrey Holland (James Twelvetrees) és Amanda Bellamy (Rose).

Az eseményről való egyik írásos beszámolót erre találjátok,  és itt egy másikat. Egy bővebb képgalériát erre találhattok (az utolsó előtti kép lesz galéria).

A tovább mögött pedig egy Tények és egy hat perces Mokka-riportban számoltak be az itthoni eseményről (sajna, még így is hogy rövidek a videók egy-egy reklámmal vannak megszakítva)

 

Bónusznak pedig legyen itt egy podcast a riportban is megszólaltatott egyik szervezővel (legközelebb remélem már  beágyazni is sikerül a Soundcloud-ról)

UPDATE:

Egy angol nyelvű cikk, amelyben az újságíró megdöbbenve számol be a sorozat magyar sikerétől.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr9714266379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása