Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Cobra 11: Most Wanted (A budapesti epizód)

2018. szeptember 17. - kis_kiraly

Mostanában a film- és sorozatkészítők egymásnak adják a kilincset, mivel szinte nem telik el hónap, hogy valami nagyobb produkció ne Magyarországon forogna. Sokan halhattátok, hogy idén a Cobra 11 stábja is Budapesten forgatott. Nos, az epizód az bemutatásra került. Ezt a promó videót láthatjátok a tovább után. Emellett mellékelek egy jelenetet is a budapesti epizódból, valamint egy évad trailert, hogy mi várható még idén.

UPDATE: Egy Fókusz-riportot és egy 45 perces német nyelvű werkfilmet is beraktam a tovább után.

UPDATE2: végre adásba is került az epizód Magyarországon is, az RTL Most-on megtekinthető egy ideig (a nézéséhez egy ingyenes RTL Most-os regisztráció szükséges)

UPDATE:

- A Fókusz összeállítása a Budapesti forgatásról:

 - Egy magyar Cobra 11 rajongó pedig egy 45 perces német nyelvű werkfilmet is feltett a budapesti forgatásról (lehetnek benne spoileres jelenetek)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr814244597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása