Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Foci világbajnokság amerikai szemmel

2014. június 14. - kis_kiraly

A mellékelt videóban egy régebbi Letterman talkshowból látható egy beszélgetés, ahol Drew Carey stand-up komikus (manapság a Price is Right műsort vezeti) a vendég. Amerikai létére inkább a focit szereti, évek óta Los Angeles Galaxy rajongó, még a Beckham időszak előttről.

Mulatságos nézni, hogy egy amerikai hogy próbálja elmagyarázni a közönségnek, hogy szerinte miért jó nézni a focit (érdemes hallani a közönség reakcióját, amikor a focivb egy napjára úgy hivatkozik, mint három SuperBowl együttvéve).

Az interjú óta (valószínű a német rendezésű vébé után készült) történt egy két változás: Team USA Dél-Afrikában Konfederációs Kupa döntőt játszott, és négy éve is továbjutottak a csoportból. Hogy idén sikerül-e megismételni ezt Landon Donovan nélkül egy elég kemény csoportból, majd meglátjuk a vébén.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr126301063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása