Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Websorozat: Control (Kontrola) 1. évad

2022. január 02. - kis_kiraly

Most egy olyan lengyel websorozatot mutatnék be, amely alacsony költségvetése ellenére nagy népszerűségre tett szert. Maga a sorozat egy rendezést tanuló diák magánprojektjének indult. A több mint kétperces epizód idővel kinőtte magát és a két év alatt leforgatott többi 5-10 perces epizódja is több milliós megtekintést generált a Youtube-on.

A websorozat két lány kapcsolatát mutatja be részben flashbacken keresztül. A sorozat megvalósítása sokszor az HBO-s Euphoriát jutatthatja eszünkbe, amely egy ilyen zsebprojektnél tényleg nagy szó. Azóta felkarolta egy online hazai videoszolgáltató is és a második évad már ott került bemutatásra tavaly év végén.

Az első évadot (összesen 7 epizód, angol felirattal) a tovább mögött megtaláljátok. Bónusznak pedig egy Q&A videó az első évad után a sorozat szereplőivel valamint beszúrtam a második évad előzetesét is.

Epizódok:

 

Q&A videó rajongói kérdésekkel:

 

2. évad előzetese

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr2016801416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása