Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Darálás, csapó három!

2014. március 23. - kis_kiraly

Leadják a két hátralévő tévéfilmet is:

Április 1. M1. 23:10. A látogató.

Házaspárhoz becsönget egy ismeretlen és férjnek elmondja, hogy az ő édesanyja a születése előtt el akarta vetetni őt. Az ismeretlen látogató pedig jött intézkedni.... pár évtizedes késéssel. Kissé morbid, fekete humorú történetnek tűnik. Csak félórás.

 

Április 8. M1. 23:00. Vadászmese

Sütő András Hargitai vadászkalandok című könyvéből. Ifjúsági film. A szinopszist bemásolom ide:

"Medve Mihálykát szülei elvesztése után nagyapja, a vadász neveli. Az öreg nagy szeretettel adja át unokájának mestersége minden csínját-bínját. Ám a legény szerelmes lesz Mátyás Amáliába, aki sajnálja az állatokat és arra kéri a fiút, hagyjon fel a vadászattal. A szerelmes fiú meg is ígéri, ám mikor nagyapja rábízza egy vadászcsapat vezetését, válasz út elé kerül. Nagyszülője megbízását teljesítse, vagy a szerelem szavára hallgasson…"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr565875054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása