Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Honigfrauen (Mézasszonyok)

2018. október 23. - kis_kiraly

Még tavaly bemutatásra került a ZDF-n a Honigfrauen (Mézasszonyok) című minisorozat, amely nemcsak hogy Magyarországon játszódik, hanem itt is forgatták.

honig-title.jpg

A történet szerint 1986 nyarán két NDK-beli lány Balatonra utazik, azonban a kirándulásukat a Stazi is figyelemmel követi, mivel a Balaton nyaralási helyszín mellett kelet- és nyugat-németek találkozóhelye is volt egyben. Emellett voltak próbálkozások is, hogy Magyarországról próbáltak meg nyugatra (Ausztriába) szökni a kelet-németek.

honigfrauen01-670.jpeg

Magyar színészek is feltűnnek benne, bár nagyobb szerepe Grillyus Dorkának van, aki már korábban is szerepelt különböző német nyelvű produkciókban. De apró szerepekben feltűnik pld. Pindroch Csaba is.

A balatoni forgatásról készült werkriport erre található, a három részes, egyenként másfél órás minisorozatot pedig 2019 március 31-ig innen lehet megnézni, sajna csak németül és felirat nélkül, de legalább nincs geoblockolva. A tovább után pedig berakom a minisorozat trailerjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr6014311651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása