Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Gyorshír: multisport Európa Bajnokság (+ live stream)

2018. augusztus 03. - kis_kiraly

Ez csak egy rövid poszt lesz, de mégiscsak fontosnak tartom.

Tehát: a nagy európai köztévék összefogtak. Egy olyan sportsesményt hoztak létre, amelyen 7 Eb-t rendeznek egyidőben. Részben célja lesz, hogy kiváltsa a nyugat-európai köztévéknél az olimpiai közvetítéseket amelyet mostantól évekig csak a Eurosporton láthatnak (vagy borsos áron egyeztetnek a köztévék a tulajdonos Discoveryvel).

multi_eb_hl_masolata.jpg

Atlétika-Eb, Vizi-Eb, Kerékpár-Eb, Torna-Eb, Evező Eb, Triatlon Eb és Golf Eb. Az első Berlinben, az utóbbiak Glasgowban kerülnek megrendezésre

Volt már korábban próbállkozás az Európai játékok néven Bakuban (a következőt Minszkben rendeznék), de maguk a sportszövetségek sem vették komolyan. Több szövetség inkább junior Eb-t vitt el oda, atlétikában pedig negyedik ligás csapat Eb-t rendeztek, az elnevezésből adódóan nem top atlétikai nemzetekkel.

Élő közvetítés 11 napon át: multisport Europa bajnokság.

Az élő livestreamen már lehet követni: erre lehet nézni

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr6514159617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása