Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Új magyar minisorozat: Cseppben az élet

2018. július 12. - kis_kiraly

Tervek szerint jövőre egy új magyar minisorozat kerül bemutatásra. Ezt most már biztosnak lehet tekinteni. Viszont nem a szokásos Kálomista-műhelyből jön az újabb tévésorozat.

Még 2016 októberében írt arról Fonyódi Tibor (Tűzvonalban, Géniusz ill. Hacktion első két évadának vezető írója) hogy idős dr. Béres Józsefről egy kétrészes tévéfilm forgatókönyvet készít, aminek a bemutatója 2017-ben lett volna. A bejelentés óta viszont néma csönd volt a projekt körül.

Most viszont a legfrisebb hírek alapján Cseppben az élet címmel 4 részes minisorozat fog készülni belőle. A miniben a Béres-cseppek feltalálójának az életét mutatja be az 1960-70-es években.

beres-werk.jpg

Werkfotó a forgatásról

Az írói kredit változott - Petényi Katalin, Gyöngyössy Bence és Kabay Barna - (nem lehet tudni mi lehetett a háttérben), viszont Gyöngyössy Bence maradt a rendezői székben.

A főszereplőt Gáspár Tibor alakítja (őt legutóbb a Kincsemben láthattuk). További szereplők pedig többek között Für Anikó, Huszárik Kata, Lukács Sándor, Seress Zoltán és Trokán Péter lesznek. 

A tervezett bemutató a köztévén várható jövőre.

A hír forrása: hirado.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr7114110111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása