Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

One Red Nose Day and a Wedding

2019. március 17. - kis_kiraly

four-weddings-and-a-funeral-comic-relief-1549458881.jpg

Két évvel ezelőtt már bemutatásra került az Igazából szerelem kvázi folytatása Red Nose Day Actually címmel, amely lényegében egy rövid filmes folytatása volt a kultikus karácsonyi filmnek. Mindezt egy jótékonysági műsor keretében mutatták be. Hagyományokat folytatva ezúttal a Négy esküvő és egy temetés kapott egy hasonló folytatást. A közös pont Richard Curtis, aki a filmek írója és társadalmi segítő szervezet társalapítója. 

Csupán 14 perc, úgyhogy ne számítsunk egetverő sztorira. Alapjában arról szól hogy Hugh Grant karaktere 25 év után ezúttal is egy esküvőre hivatalos, de hogy kiére és hogy mely színészek szerepelnek benne a visszatérők mellett legyen meglepetés.

Nem feledni, hogy ettől teljesen függetlenül idén érkezik a Négy esküvő és egy temetés-remake is minisorozat formájában a Hulu-ra (egyik executive producer Mindy Kaling).

One Red Nose Day and a Wedding megnézhető a tovább után.

A videó után beágyaztam a 2017-es Red Nose Day Actually angol és a két perccel hosszabb amerikai változatát is (ha esetleg valaki még nem látta volna).

One Red Nose Day and a Wedding 

Red Nose Day Actually (magyar felirattal)

Itt pedig az amerikai változat:

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr1514687202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása