Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Német őszi sorozatpremierek

2018. szeptember 16. - kis_kiraly

Egy korábbi posztomban már említettem, hogy milyen német produkciók vannak/lesznek a fizetős platformokon. Most csak az idei őszi/téli kínálatból ajánlok párat. Ahol lehet próbáltam angol feliratos videókat betenni. A videók és rövid leírásai a tovább után.

4 Blocks (TNT Serie)

Premier (2. évad): Október 11. 

sky_17-06_4blocks-s1_sub_s.jpg

Egy Berlinben élő libanoni keresztapa megpróbáltatásairól szól a sorozat, ahol családi ügyek mellett a biznisznek is mennie kell. Maga az az alaphelyzet a Maffiózókra hajaz. Az első évad kritkai sikere után jön a második évad is.
 

Első évad előzetese

2. évad hangulat teaserje

 

Parfüm (ZDFneo, világszinten Netflix)

Premier: november 14

parfum.jpg
A Parfüm című könyv (és mozifilm) modern adaptációja, amelyben egy Alsó-Rajnai városban történt titokzatos gyilkossággal kapcsolatban nyomoznak. Első körben 6 részes lesz az évad.

parfum2.jpeg

 

Dogs of Berlin (Netflix)

Premier: December 7

dogs.jpg


Egy halott focista ügyében nyomozó detektív berlini alvilágba találja magát.
 

 

Das Boot (Sky)

Premier: November

das-boot-sky-231368-detailnp.jpeg

A német tengeralattjárós kultfilm kvázi remake-je és folytatása. Önálló promót nem találtam, viszont egy ütős csatornapromót az idei téves idényről, benne a Das Boot-ból is vett jelenetekkel. 


 Az idei tévés idény tévésorozat felhozatala a német Sky-on

Elég zsúfolt lett a német Sky ősze. Ezért a promóban szereplő német meteorbecsapódásos sci-fi dráma (Acht Tage) csak januárban, illetve a német-osztrák Bridge remake (Der Pass) premierje feltehetően jövő év első felére várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr10014243863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása