Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Fűre lépni Ihos! Előzetes + zenei klipp

2015. szeptember 07. - kis_kiraly

Nehéz erről bármely értelmeset mondani, de csak egy tévés produkció.

2013-ban a Hálózat TV műsorán indult egy Ihos József nevével fémjelzett családi szitkom, az Édes élet (nem az azonos című Tv2-s realityról van szó). Erről egy posztban még a Sorozatjunkie is megemlékezett (A rendező Gerencsér Tamás nevére rá lehet guglizni,  milyen filmográfiával büszkélkedik).

Nos, 2015-ben újabb évaddal folytatódik, de ezúttal már Fűre lépni Ihos! címmel fut a sorozat a Muzsika TV-n. Ebben az évadban Damu Roland csatlakozott a szereplőgárdához. A premier szept. 6-án volt, de aki lemaradt róla még bepótolhatja az ismétlést szombat délutánonként, vasárnap délutánonként pedig nézheti az új részeket. Ezen a linken egy korábbi évad részeit lehet megnézni.

Minden további kommentár nélkül itt van az előzetes a friss évadhoz. Továbbá egy "nyári sláger" is, feltételezhetően a sorozatban is felcsendül(t).

Előzetes:


VIdeóklipp:

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr227764852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása