Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

2014-ben bemutatott tévéfilmek nézettségei

2014. április 19. - kis_kiraly

Táblázatban azok az m1-s tévéfilmek szerepelnek, amelyekre a Médiatanács a Média Mecenatúra keretében adott gyártási támogatást tavaly. Nyilván a premierek többsége idén volt. A közmédia "nagy darálásának" (majd az összes premier 2 hónap alatt) nézettségeit lásd lentebb.

Forrás: Desmond Wallace (sorozatjunkie.hu)

A látogató adataiért köszi AJ-nek, a Vadászmese nézettségét pedig a musorvizio.blog.hu-ról néztem.

Szürke sorral jelöltem azokat a tévéfilmeket, amelyeket a főműsoridőben mutattak be. Idén nyolcból három volt az arány. Összehasonlításképp a tavalyi nézettségeket is megnézhetően a másik munkalapon, de azok már egy korábbi posztban ki lettek tárgyalva.

Nagyon mást nem lehet ehhez a a számokhoz írni: úgy tűnik nem nagyon foglalkozik az m1 a saját tévéfilmjeivel valamint azok reklámozásával. Amíg A berni követet egy kereskedelmi csatornán is reklámozták a szereplők, addig A rajzolóról, amit az azt megelőző héten mutattak be elég mostoha időpontban, nem lehetett hallani.

A Vadászmese című ifjúsági film esti kezdéséhez pedig no komment.

Adatlapok az egyes tévéfilmekhez erre, címkék pedig:

A galamb papné - A rajzoló - A berni követ - Utolsó órák - A rögöcsei csoda - Fekete krónika 2. évad - A látogató - Vadászmese

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr765868314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása