Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Viking orosz módra

2017. január 25. - kis_kiraly

Szilveszter előtt mutatták be a Viking című orosz blockbustert. Maga a film hatalmas költségvetésből készült: 1,25 milliárd rubel, ami átszámítva kb. 20 millió dollár. A fogadtatása vegyes, jelenleg az imdb-n 5.4-en, az "orosz imdb"-n, a kinopoisk.ru-n 5.0-án áll.

Hozzá kapcsolódó marketing viszont meghozta az eredményt, legalábbis a jegypénztáraknál: egy hónappal az orosz premiert követően több mint 5 és fél millióan látták a filmet. Ezzel az eredménnyel a tavalyi év legnagyobb orosz mozisikerét, egy korábbi szovjet Airport-film remake-jét múlta felül. 

danila-kozlovsky.png

A főszereplő Danila Kozlovsky az Ekipázs (2016) után ismét
egy nagy költségvetésű orosz filmben lett húzónév
 

Történelmi hitelességet azért nem várjuk egy blockbustertől sem, de remélem jó kis kapcsolódást nyújt majd ez a vikingekről (pontosabban: varégokról) szóló film.

Angol feliratos előzetese erre lesz:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr3612120101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása