Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Újabb Szépség és a Szörnyeteg-feldolgozás

2014. november 11. - kis_kiraly

Feldolgozások mindig is lesznek, amíg világ a világ. Ebből szempontból az európai film- és tévéipar sem kivétel. Gondoljuk csak A három muskétásra (volt egy 3D-s mozifilm nemrég, legutóbb pedig az angolok és az oroszok is feldolgozták sorozatként), vagy éppen Drakulára (sorozatban Jonathan Rhys Meyers-szel és a mozis  változatban Luke Evans-szal). Most a Szépség és a Szörnyeteg van soron, amiből az USA-ban a 2. évad megy, valamint a franciák is bemutatták a saját verziójukat a mozikban, ezúttal 3D-ben.

la-bella-e-la-bestia.jpg


Azonban az olaszok sem maradnának le, ezért ők is megcsinálták a saját változatukat. Kétrészes tévéfilm lesz, de egész estés tévés filmként is forgalmazzák majd. Amiért figyelmetekbe ajánlom az amúgy már ismert történetet, a főszereplő színészek kiléte miatt van. Itthon is ismert spanyol Blanca Suarez (Internátus, A bárka) játssza majd a Szépséget és az olasz Alessandro Preziosi (Elisa di Rivombrosa) a Szörnyeteget.

149big-620x345.jpg


Ha a hölgy neve mégsem ismerős sokaknak (vagy nem nézik az AXN-t), jelenleg vele reklámozzák az egyik fehérnemű márka termékeit a magyar tévékben.

Előzetes erre lesz. Ez a forgalmazásra szánt verzió, de nem gondoltam, hogy lényegében elmondja az egész történetet. A történet körítése számomra kissé Hallmark-tévéfilmekre hajaz.


Trailer Beauty and the Beast from Lux Vide S.p.A. on Vimeo.

Premier az olaszoknál december 22-23-án lesz a Raiuno-n, spanyolról nem találtam hírt.

Mellékelek azért egy bónuszképet is, a női és a férfi blogolvasók örömére.

71650_attori.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr676887997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása