Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Velvet-spinoff már a láthatáron

2017. július 20. - kis_kiraly

A Velvet Divatház azon kevés európai produkciók egyike (a Szulejmán és a Cobra 11 mellett), amely főműsoridőben kerül a magyar országos tévékre. A sorozat kint 4 évad után befejeződött, itthon körülbelül féltávnál jár a sorozat.

Azonban a producerek nem hagyták annyiban és ezúttal egy spinoff sorozatban (Velvet Colección - Velvet Kollekció) követhetjük a divatház dolgozóinak újabb kalandjait (egy másik spanyol csatornán). A sorozat ezúttal Clara Montesinos karaktere köré fog épülni. Helyszín is változik (Barcelona), illetve évtizedet is ugrunk: ezúttal a 70-es évek kerül terítékre.

velvet-spin-off.jpg

Az új csapat

De lesznek további ismerős visszatérő karakterek és persze a régi sorozatból a főszereplők is beugranak egy epizódszerepre. Az újonnan csatlakozott színészek közül ismerős lehet Marta Torné (Az internátus) és Monica Cruz (Egy lépés előre).

Tovább után ennek az első előzetese látható. Premier: szeptember 22.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr7412677117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása