Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

A szépségversenyek csatája

2015. május 25. - kis_kiraly

Érdekes eseményeknek lehetünk szemtanúi. Ugyanis tényleg ritka eset a magyar televíziózásban, hogy rövid időn belül két, nemzetközi jelenléttel is rendelkező szépségverseny magyar döntője élő tévés közvetítést kap. Méghozzá két nagy lefedettségű csatornán. Ezek szerint a Tv2 és a Duna TV még mindig hisz abban, hogy a mai világban van létjogosultsága a szépségversenyeknek.

logomissuniverse.jpg magyarorszag_szepe.jpg

Júniusban két este is láthatunk csinos lányokat estélyiben és bikiniben, továbbá (a tavalyi közmédiás műsor alapján) folyamatosan arcunkba tolt termékelhelyezéseket.

Szépségversenyek a magyar tévécsatornákon:

06.06. Tv2 - Miss Universe Hungary
06.21. Duna TV - Miss World Hungary

A Miss Universe magyarországi jogai Andrew Vajna cégéhez kerültek. A tavaly még zárt körben megrendezett versenyt tévés közvetítés híján a Youtube-on lehetett követni. A Miss World-ot pedig Hajdú Péter cége intézi. A versenyt tavaly is a közmédia adta, miután a tv2 passzolta.

Miss Universe-nél már felkerültek a döntősök képei (erre lehet megnézni), a Miss World-osokról még nem találtam képeket. (Vannak korábbról ismerős arcok?)

Azt csak érdekességként jegyzem meg, hogy május 31-én délután a Duna World-ön felvételről közvetített Felvidék szépe győztese döntős helyet kapott a Miss Universe Hungary-n, amelyet ugye nem a közmédia támogat.

vs.jpg

Vajon melyik feleségnek lesz "jobb" műsora?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr777490228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása