Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Vége a Rádiókabarénak?

2015. március 06. - kis_kiraly

Nem vagyok rádióhallgató, de erre azért felkaptam a fejemet. Varga Ferenc József (egykori Mikroszkóp-színpados) egy írást jelentetett meg az oldalán "Halálán van a rádiókabaré" címmel, amelyben arról ír, hogy a decemberi felvétel óta nem vettek fel új anyagot. Nemcsak vele, hanem senkivel sem, ugyanis jelenleg szünetel a rádiós felvétel.

Ugyancsak linkelem a több évtized után távozott Sinkó Péter Rádiókabaré-szerkesztő keserédes tavalyi interjúját.

Tavaly (lett volna) a nyolcévenként megrendezésre kerülő Humorfesztivál, amelyet a magyar közrádió korábban közvetíteni is szokott. A legutóbbiban (2006-os adásban) tűnt fel Kovács András Péter, Kiss Ádám vagy éppen Beliczai Balázs.

A legutóbbi szilveszteri kabaré-t eléggé lehúzták a kommentelők. Tényleg ennyire szar a mostani helyzet?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr517244417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.03.06. 09:31:53

Évtizedek óta nem hallgattam rádió kabarét. Amibe évekkel ezelőtt véletlenül belehallgattam, arról is csak annyi emlékem maradt, hogy kritikán aluli.
Viszont ha tartották magukat a hagyományokhoz és be- beszóltak az aktuális hatalomnak... A fidesz maffia nem tűr kritikát.
süti beállítások módosítása