Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Saturday Night Live karácsonyi kimaradt jelenete

2014. december 23. - kis_kiraly

Pár előzetes szó a Saturday Night Live-ról:

Ez egy olyan élő szórakoztató showműsor, amely 1975 óta megy és amelyben vicces szkeccsek, bejátszások szerepelnek.
Állandó szereplőgárdája van, persze folyamatosan cserélődik is. A kezdőcsapat tagjai között volt például Dan Aykroyd, Bill Murray vagy Chevy Chase is, de innen dobbantott Will Ferrell (Diszkópatkányok, Ron Burgundy-filmek), Kristen Wiig (Koszorúslányok) vagy éppen Jason Sudeikis (Családi üzelmek).
Őket egészíti még egy, adásonként meghívott ismertebb név, mint a műsor házigazdája (ő lehet színész vagy épp énekes), aki köré építik fel az írók a jeleneteket, kisebb-nagyobb szerepeket játszva benne. Ezen kívül még fellép egy-egy zenei előadó is.


A Saturday Night Live (továbbiakban: SNL) szkeccsei az utóbbi időben a hivatalos Youtube csatornájukra is felkerültek. Köztük olyanok is, amelyek még a próbán szerepeltek, de nem kerültek be az adásba. A legutóbbi karácsonyi epizódban Amy Adams volt a meghívott házigazda. A próbán bemutatott, de az élő adásba be nem került egyik ilyen szkeccset (Christmas Romance) az Igazából szerelem-mozifilm egyik jelenete ihletett.

Döntsétek el, hogy jogosan hagyták-e ki az élő adásból. Videó lentebb nézhető meg.


Angol szleng értéshez: D. T. F. jelentése az Urban Dictionary-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr997007671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása