Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Wetten, dass..? - finálé nézettség

2014. december 14. - kis_kiraly

Tartozok még ezzel, ha már sorozatzáró rész volt (a beharangozó utolsó rész előtti írásomat itt olvashatjátok el.) Az utolsó adásra 9,27 millióan (32,5% SHR) voltak kíváncsiak teljesben és 2,87 millióan (27,8% SHR) a fiatalok között, tehát teljes nézőszámot tekintve majd kétszer annyian nézték, mint a legutóbbi két adást.

wetten-geschichte-show-klassikers.jpg

A műsor házigazdái a show történetében

A búcsúadásban szerepelt volna Vladimir Klicsko, de neki most született gyermeke, úgyhogy otthon maradt, de így is voltak ismert arcok. Többek között Katarina Witt, Ben Stiller, Til Schweiger (aki promózta karácsonyi filmjét a szintén benne szereplő Samuel Koch-al. Ugye ő volt az a srác, aki balesetet szenvedett és lebénult az egyik fogadás teljesítése közben).

Itt elolvasható egy angol írás a Deutche Welle-től az utolsó részről erre.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr196981599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása