Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Házon kívülben a közmédia ... belülről

2014. november 06. - kis_kiraly

Béna szóvicc, tudom. Korábban írtam erről kritikát (elsősorban műsorgyártásról: 1. rész, 2. rész), de az RTL-t is foglalkoztatta a közmédia költségvetése (nyilván az okokat mindenki sejtheti).

Sorozat- és tévéfilmgyártás szempontjából jobb lett volna annak is utánanézni, hogy a költségvetést - visszamenőleg nézve - mire költik el, például miért van az, hogy a magyar tévésorozatos és filmes tartalom nagy részét nem is a több tízmilliárd forintból, hanem a Médiatanács évenkénti alig 1 milliárd forintos támogatásából finanszírozzák. De nyilván ez csak egy 10 perces riport, nem sok minden férhet bele, épp csak a felszínt karcolgatták. Ez a Házon kívül-részlet nézhető meg a kép után.

emberek.JPG

 

"- Elmondanátok nekem az 5 kedvenc köztévés műsorotokat?
- Hűha, hát nekem az Éjjel-nappal Budapest."

 

Balhés ügyek, hírhamísítás, drága műsorok

 

(Majd valaki mondja meg hogyan kell RTL-es videót beilleszteni, lehet hogy csak én nem értek ehhez)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr986870393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása