Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Szépség és a Szörnyeteg

2014. június 12. - kis_kiraly

Eredetileg egy francia mese, amit a Disney tett világhírűvé. Viszont most mutatják be itthon a klasszikus történet franciák által elkészített 3D-s változatát Vincent Cassellel (BÍbor folyók, Fekete hattyú) és Léa Seydoux-val (Adéle élete). rendezője pedig egy bizonyos Christophe Gans, aki a Farkasok szövetségét is rendezte.

Ezen alkalomból egy vicces videót szeretnék bemutatni. A Saturday NIght LIve című műsorban jobb-rosszabb szkeccsek, vicces jelenetek készülnek egy-egy ismert színész/szinésznő szereplésével. A rész nem mostanában készült, de pont ide illik. Afféle Disney történet "folytatásaként", megtudhatjuk, hogy vajon mi történt a főszereplőkkel a happy end után.

"Whoa, this is awkward."

 

Megjegyzés: aki esetleg nem ismerné fel, Gerard Butler játssza a Szörnyeteget, aki a 300 mellett az Operaház Fantomja moziváltozatában is megcsillogtathatta az énektudását.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr616291806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása