Minden, ami média (és ami nem, az is)

Minden, ami média (és ami nem, az is)

Chuck Norris bankol

2013. szeptember 20. - kis_kiraly

Amerikai színészek külföldön is szoktak termékeket reklámozni, amelyeket aztán leadnak az ottani televíziókban. Ezt dolgozza fel például az Elveszett jelentés című film is, ahol a Bill Murray által alakított színészt Japánba hívják egy reklám kedvéért. Nálunk talán legutóbb Luis Figo volt az, aki egy reklám erejéig egy ismert magyar ásványvizet reklámozott.

Amiért most felhoztam ezt a témát, az az hogy 2010-es cseh T-Mobil reklámok után Chuck Norris ismét eljött haknizni Kelet-Európába és tényeit osztja meg velünk egy lengyel bankban. Tudom, hogy tavaly készült, de szerintem vagyunk jó páran akik nem követik a lengyel tévéket. Sajna Chuck szövegei alámondásosak, de a youtube-on legalább van hozzá angol felirat. Ezekből látható vagy egy tucat a tovább után.

Egyszer



Faktury (lengyelül számlákat jelent)


Ajtós


Vakációs


Áramos


Augusztus


Készpénz


Karácsonyos


Ajándék utalás

 

Rövid interjú a bank képviselőjével a kampányról (amiben kiderül, hogy korábban is szerepeltettek hírességeket):

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr665526436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása